Bedrift

Snøservice AS tilbyr utendørs vedlikehold for bedrifter i Larvik, Sandefjord, Stokke, Sem, og Drammen.

Hos oss får du alt av utendørs vedlikehold samlet på ett sted. Hvis du er ansvarlig for eiendomsdrift, så vet du at det krever mye å holde en eiendom ved like. Det er en evig runddans av leietakere som krever det ene eller det andre – og det er en stor jobb å følge opp alle leverandørene. Spesielt hvis de ikke leverer i henhold til avtale. Det gjør vi.

La oss gjøre jobben, så vet du at fellesarealene er ivaretatt – hele året rundt. Vi sørger for pene uteområder hele året. Vi kan ta alt av vedlikehold. Alt fra snøbrøyting og strøing til gressklipping og planting. 

Vi har i dag 7 ansatte med flere års erfaring. Vi leier inn ca. 25 maskiner, i tillegg til 6 egne maskiner. Der det kreves fagfolk til jobben har vi alltid det. Hos oss er du i trygge hender.

Enten du ønsker å sette bort alt innen utendørs vedlikehold for bedriften eller kun ønsker tilbud på en enkelt tjeneste, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi kommer gjerne på en gratis befaring slik at vi kan gi dere et best mulig tilbud!

Med en avtale hos Snøservice AS så får bedriften:

  • Alt på ett sted. 
  • Forutsigbare kostnader.
  • En fast hovedkontakt hos oss. 

Vil du vite mer om hva vi tilbyr? 

Klikk på linkene eller kontakt oss i skjema til høyre:
Se alle våre sommertjenester
Se alle våre vintertjenester

Kontakt oss

Aktuelle kunder
Henvendelsen gjelder: